Fotografie: Math Willems

Leerzame handbalclinic H.V. Holten E jeugd

Afgelopen donderdag kreeg de E jeugd van HV Holten een clinic verzorgd door Monique Swartjes en Percey Vorst van de handbalschool uit Raalte. Al snel bleek dat in een handbaltraining van de handbalschool veel aandacht wordt besteed aan bewegingsvaardigheden. Evenwichtsoefeningen, lopen op omgekeerde banken en goede lichaamshouding vormden de start van deze leerzame training. Natuurlijk […]

Opbrengst compostactie liefst 2000 EURO

De compostactie van de supportersvereniging der Roodzwarten levert onze handbalvereniging liefst 2000 Euro op! Alle leden bedankt voor de voorbeeldige inzet! De kopers (wel of geen lid) willen wij ook bedanken voor het op deze manier steunen van de “roodzwarte” clubs! Op bijgaande foto toont onze damesselectie de cheque van de Supportersvereniging der Roodzwarten.

Dames 1 blijft spelen in 1e klasse!

Zojuist is bekend geworden, dat het op de voorlaatste plaats geëindigde dames 1 team ook komend seizoen weer in de 1e klasse van het Nederlands Handbal Verbond mag spelen! Dus in seizoen 2024/2025 ook weer de Sallandse derby tegen ABS, Haarle, HHZD en Wijhe 2!

Locatie

Sporthal ‘t Mossink
Keizersweg 22
7451 CS Holten