Competitie NHV

Standen-uitslagen-programma

Voor bijna alle teams kun je weer het programma, de uitslagen en de standen raadplegen op deze website.
Ga naar het betreffende team de zwarte menubalk, b.v. "Senioren - Dames 1"  of "Jeugd - A1" en klik in het uitklapmenu op "Standen-uitslagen-programma". Je krijgt dan direct het programma van de komende wedstrijd voor dit team te zien. Door op de andere tabbladen te klikken kun je de overige informatie bekijken. Klik je op de zwarte knop "Volledig programma" dan zie je het complete programma van dit team voor dit seizoen.
Veel plezier!

Competitieprogramma ook op handbal app

Ben jij een handballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële HandbalNL app is dit allemaal mogelijk!

De basisfuncties van de HandbalNL app:

• Informatie over het programma, de standen en de uitslagen van de gehele handbalcompetitie.
  • Informatie over handbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner etc.)
  • Volgen van favoriete club(s), team(s) en persoon/personen
  • Toevoegen (spelerspas) foto aan je eigen profiel
  • Inzien status van je eigen overschrijving
  • Persoonlijke en teamstatistieken