Bekerwedstrijd

Bekerwedstrijd HV Holten 1 - SV Schalkhaar 1 (2e klasse)

Na een prima 2e seizoenshelft van dames 1 van Holten, waarbij de dames uiteindelijk als 6e op de ranglijst zijn geëindigd, beginnen de dames  met de nieuwe trainer/coach Janek Wyrwich nu aan het bekertoernooi. De tegenstander is de tweede klasser Schalkhaar. Een zware tegenstander, maar hopelijk kan Holten door het "thuisvoordeel" toch verder doorbekeren.

Gratis toegang!  Voor de wedstrijd van dames 1 is er zoals gebruikelijk weer een lotenverkoop door en ten behoeve van de jeugd van vereniging. Er zijn weer mooie en vooral smakelijke prijzen te winnen! Loting is in de pauze van de wedstrijd.

De aanvang van de wedstrijd in sporthal 't Mossink is 20:00 uur.

We hopen dat vele (jeugd) leden, ouders en andere belangstellenden deze wedstrijd zullen bijwonen en onze dames zullen aanmoedigen. Schalkhaar heeft haar supporters opgeroepen om in het blauw te komen. Ons kledingadvies is dus om iets roods aan te trekken.

Steun onze roodzwarten ook in de deze bekerstrijd!