Contract trainer Mark Commandeur niet verlengd

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Het einde van de 1e seizoenshelft is het moment voor de TC om te kijken waar we staan als vereniging. De afgelopen weken hebben daarom ook weer de diverse (team) gesprekken plaats gevonden.

Ook is dit het moment om de afspraken met onze huidige trainer, Mark Commandeur, opnieuw te bekijken.

In goed overleg met de trainer, bestuur en TC is besloten dat we het contract van Mark, aan het einde van dit seizoen, niet verlengen.

Dit betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe trainer per april 2019. Dit zal geen makkelijke opgave zijn.

Hoe dit exact vorm gaat krijgen, gaan we de komende weken bekijken en zal mede afhankelijk zijn van de nieuwe trainer of trainers.

Heb je suggesties, of ken je eventueel potentiële kandidaten die bij onze vereniging trainer willen worden, laat het ons dan weten.

We wensen jullie fijne feestdagen.

Bestuur en TC

Tags: