Verslag en foto's kampioenschap D1

Op de bovenste foto de spelers, coaches en links op de achterste rij kledingsponsor Bart Soer.

Afgelopen zaterdag werd het kampioenschap van D1 gevierd.  Officieel waren ze een week ervoor in Zwolle al kampioen geworden maar er was op voorhand al besloten om het een week later in de thuisbasis van ’t Mossink te vieren.

De avond ervoor waren de ouders richting sponsor Bart Soer getogen om de ‘platte wagen’ te versieren. De door hem geregelde wagen bleek in werkelijkheid iets minder plat. Het was de door de Fienpreuvers beschikbaar gestelde ‘Goud van oud’ carnavalswagen.

Zaterdagmorgen volgde het tweede deel . In alle vroegte werd  de sporthal versierd met een grote slinger met teamfoto’s, rood-zwarte slingers en  vele ballonnen.

Om 12.55 klonk het beginsignaal van de laatste wedstrijd,  tegenstander was AHV Achilles D1. De eerste minuten kenmerkten zich door voorzichtig en misschien wel zenuwachtig spel van beide kanten. Het duurde bijna 8 minuten voordat Holten de eerste goal liet aantekenen. Langzaam maar zeer trefzeker kwam de Holtense motor op gang en werd de tegenstander in de tang genomen.  In de tweede helft ging Holten vol gas door, het ene doelpunt nog mooier dan de andere  waardoor het uiteindelijk nog een monsterscore werd van 27-6.

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest in alle hevigheid los. Het team werd voor de goede prestaties  verrast met cadeaus van sponsor Bart Soer van Borghuis & Soer, de supportersvereniging der rood-zwarten, DIO drogisterij Wedda, HV Holten en de ouders.  Hierna werd in polonaise naar reeds gereedstaande ‘platte wagen’ gelopen.  Onder ideale omstandigheden, met een heerlijk zonnetje, werd er een rondrit gemaakt door Holten. Op Smidsbelt werd er een pauze ingelast. Het was Echte Bakker Nijkamp die het gehele team inclusief begeleiders en supporters trakteerde op een lekker ijsje. Vervolgens werd er koers gezet naar ’t Mossink waar de patatjes klaar stonden.

Een geweldige dag waar iedereen nog met veel plezier aan terugdenkt.

 

 

Op de foto's hieronder o.a. de rondrit van E2 en D1 door Holten op de "platte" wagen.