Leuk verslag van Kabouter-mini jeugdhandbal

Afgelopen zaterdag 28 mei heeft er opnieuw een groot minitoernooi voor de H- en F-jeugd in de regio IJsselstreek en Salland plaatsgevonden. Er werd gespeeld in 3 H-poules en 9 F-poules op 6 minivelden. In totaal hebben er 44 teams meegedaan. Het programma was verdeeld in een ochtend en een middag programma. De organiserende vereniging was hv Holten. De organisatie door hv Holten was uitstekend verzorgd. Het was ouderwets gezellig in Holten. Ook veel ouders en opa's waren aanwezig.  De kinderen hebben genoten van de wedstrijdjes en de spelletjes die ze konden spelen. Van hv Holten kregen de kinder gratis limonade en als afsluiting een heerlijk ijsje. Het weer in Holten was uitstekend, we hebben de hele dag zon gehad met 24 graden. Het komende seizoen zal naar verwachting opnieuw een groot minitoernooi in Holten plaatsvinden.

Voor foto's: zie www.facebook.com/permalink.php