Dames 1 op de foto met hoofdsponsor COOP

Bovenste rij van links naar rechts: Léon Haanstra (sponsor),  André Biemans (trainer), Julia Hanevelt, Karlijn Bekkernens, Annemiek Nijland, Jessica Smit, Gitta Bekkernens,  Anke Wibbelink, Margot ter Schure (fysiotherapeut), Fenny Steunenberg (teambegeleidster) en Marloes Haanstra (kledingsponsor COOP Holten-Nijverdal)

Onderste rij van links naar rechts: Jony Meijerman, Joyce Kappert, Lieke Ebrecht, Jo-Anne Koopman, Marieke Haverslag, Marjolein Nijland, Femke Haverslag en Elke Dorlas.

Nadat Léon en Marloes Haanstra enkele seizoenen als C 1000 onze vereniging als sponsor heeft ondersteund, zijn Léon en Marloes Haanstra vanaf dit seizoen wederom kledingsponsor onder de naam COOP Léon Haanstra. Wij willen hun hartelijk bedanken voor alle ondersteuning, die zij aan onze vereniging bieden.

Via de volgende website kun je zien wat ze allemaal te bieden hebben: http://www.coop.nl/supermarkten/holten/haanstra-holten

Hun winkel staat aan de Dorpsstraat 20 in Holten. Bovendien bevindt zich in hun supermarkt een POST NL servicepunt.

Telefonisch zijn zij te bereiken onder 0548-631100.

Daarnaast runnen zij in Nijverdal ook een grote supermarkt.

Helene Franke Fotografie nog bedankt voor de prachtige foto's.

Sponsor Léon en Marloes Haanstra en  dames 1 in trainingsoutfit.

Sponsor Léon en Marloes Haanstra, dames 1 en pupil van de week Femke Jacobs

Tags: