Verslag kampioenswedstrijd C1 seizoen 2015-2016

Afgelopen zaterdagmiddag kon het meisjes C team van HV Holten kampioen worden. Na 14 wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven, was bij winst op de nummer 3, Heeten, het kampioenschap een feit. HV Holten heeft met haar C jeugd een talentvol team binnen haar gelederen. Diverse speelsters maakten inmiddels hun opwachting in hogere teams. Ook tegen Heeten bleek Holten opnieuw sterk. Al binnen 10 minuten leidde de thuisploeg met 5-1 en waren de zenuwen voor deze kampioenswedstrijd  weggespeeld. Snelle aanvallen en harde afstandsschoten brachten de verdediging van Heeten keer op keer in verlegenheid. Daartegenover stond de verdediging van Holten uitstekend. Dit leidde tot een ruime 11-2 voorsprong bij rust. In de 2e helft liet Holten zien ook al offensievere verdedigingsvormen uit te kunnen voeren. Tot groot enthousiasme van de vele vaders, moeders, opa’s en oma’s bleven de meiden goed spelen tot het eindsignaal. Met een verdiende 20-5 zege was het kampioenschap een feit.  Na afloop werd het team getrakteerd op bloemen; een kampioensmedaille en een rondrit op de kampioenswagen .

Het kampioensteam meisjes C 1 van H.V. Holten:
vlnr: boven Ria Kappert(coach),
Teddie van Kessel, Luca Veldmaat, Hilde Veneklaas, Marloes Ulfman,Romee Brands, Jony Meijerman (trainster).
Onder: Meike Veldmaat, Elise Nijland, Daniela ter Avest, Alana Meijerman, Anne Rechterschot,Rikke Drenth.

Tags: