Nieuwe kledinglijn van KEMPA geïntroduceerd!

Op bovenstaande foto wordt het keepersshirt en het shirt en de broek van de veldspeelsters door resp.Jony Meijerman en Renske Veneman geshowd.Voor het seizoen 2015/2016 moest de sponsorcommissie voor diverse teams op zoek naar nieuwe kleding en nieuwe sponsors.Dit kwam doordat de kleding na vele jaren gebruik nagenoeg was versleten en het contract van kledingsponsor was afgelopen. Er is gekozen voor kleding van de Duitse fabrikant KEMPA. KEMPA levert kleding en sponsort o.a. de nationale teams van Duitsland, Roemenië, Polen en diverse clubteams in o.a. Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. HV Holten is de eerste vereniging (voor zover bekend) in Overijssel, die speelt in deze prachtige en prima zittende kleding.Onze A1 met kledingsponsor café Toontje "Bie Toontje" en E1 met kledingsponsor Leferink adviseurs. Beide teams hebben dit met de winst gevierd! Zowel de shirts als de broeken zijn geleverd door de firma KEMPA. Ook het dames 1 team heeft afgelopen zondag de eerste thuiswedstrijd gespeeld in het nieuwe KEMPA-tenue met als nieuwe kledingsponsor COOP Léon Haanstra. Als “vlaggeschip” van onze vereniging krijgen zij binnenkort ook een trainingspak van KEMPA.

Tevens spelen de jeugdteams D2 (sponsor Matser Schilderwerken),E3 (sponsor Reclamemakers Holten) en de recreantenteams 2 en 3 (met beide als sponsor COOP Léon Haanstra) nu in hun fonkelnieuwe shirts van KEMPA. Als het kledingsponsorcontract van de overige teams van HV Holten is afgelopen en de kleding is versleten, worden ook zij in het nieuw gestoken met KEMPA kleding.Bovendien bestaat de mogelijkheid om zelf o.a. schoenen en sokken van KEMPA via een gereduceerde prijs aan te schaffen.  Nadere inlichtingen hierover bij Waldrik Udema.Verder wil de sponsorcommissie zowel de firma KEMPA (afgelopen zondag vertegenwoordigt door Erwin ter Beek) als de nieuwe kledingsponsors hartelijk bedanken voor hun fantastische bijdrage. We hopen we op een prima en langdurige samenwerking/sponsoring! Tenslotte hopen we dat de speelsters van HV Holten ook in de nieuwe kleding veel handbalplezier en goede resultaten zullen beleven!

Tags: