Blessurebeleid

Hoe gaat HV Holten om met leden die, tijdens het uitoefenen van deze sport, geblesseerd raken.

Hier wordt tot nu toe verschillend mee om gegaan, door dit te standaardiseren krijgt iedere geblesseerde dezelfde aandacht.

Uitgangspunten:
1. Coach en aanvoerster houden eerste contacten; informeren hoe het ervoor staat en doen een kaartje of bloemetje, en gaan eventueel langs

2. Bij langdurig geblesseerde speelsters, minimaal 2 maanden, krijgt bestuur bericht van coach en sturen wij een kaart namens de gehele vereniging

3. Het NHV heeft een verzekering voor dit soort zaken; bijvoorbeeld door gemiste inkomsten, extra ziektekosten. Bij vragen contact opnemen met het NHV, zij helpen je graag verder.

Van de NHV site:

Alle bij het NHV geregistreerde leden zijn collectief verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen. Zie onderstaande link voor nadere informatie:

Belangrijk is dat het lid bij ons is geregistreerd.

Verzekering geldt alleen bij handbalactiviteiten en/of activiteiten georganiseerd door de handbalvereniging. Dus ook een handbalkamp valt hieronder;het kamp georganiseerd door de scouting dus niet.

Formulieren kun je opsturen naar :
NHV - t.a.v. financiële administratie - Postbus 64 - 6860 AB Oosterbeek