Dames Recreanten 1 wint in nieuwe outfit

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Holten DR1 en Keukenland/Wijhe DR1 ontving de kersverse sponsor Jeroen Stekelenburg, van het gelijknamige advocatenkantoor, een bloemetje uit handen van Ria Kappert van de sponsorcommissie. Stekelenburg Advocaten is sinds juni 2013 gevestigd aan de Hoffesstraat in Holten. Dit jonge moderne kantoor heeft een aantal sportieve werknemers binnen de gelederen, dat zich richt op het ondernemingsrecht, faillissementsrecht en contractenrecht. Stekelenburg geeft aan dat hij door sponsoring van de handbaldames niet alleen werkt aan zijn naamsbekendheid in Holten en omgeving, maar dat hij op deze wijze ook zijn betrokkenheid bij de Holtense gemeenschap wil tonen.
De wedstrijd verliep zeer goed voor de ervaren Holtense dames. Het duurde even voordat Paulien Schoolen de score opende, maar daarna raakte het team goed op dreef. Met een aantal mooie goals van Judith Tiekink stond binnen de kortste keren een 7-1 voorsprong op het scorebord. Vlak voor rust kwam Wijhe nog terug tot 9-4. Na de rust kwam Wijhe nog wat dichterbij, maar na een paar formidabele goals van Khim Nijland en door goed keeperswerk van Wilma Klaasses (geleend van DR3) eindigde de wedstrijd in een klinkende overwinning voor Holten: 22-9!

Tags: