Marijke Schoolen beëindigt lange recreatieve carrière

Tijdens de laatste wedstrijd van Recreanten 1 werd afscheid genomen van Marijke Schoolen. Tot haar grote "ontzetting" kreeg zij 5 minuten voor het einde  van de wedstrijd een rode kaart voorgeschoteld van scheidsrechter Stefan Jansen. Verbaasd dat haar dit overkwam kreeg ze even later door dat dit haar afscheid van een lange recreatieve periode was.
Direct na afloop van de wedstrijd werd Marijke door haar teamleden in de bloemen gezet. (Zie foto)

Later in de kantine kreeg Marijke nog een fraaie taart in de vorm van een shirt aangeboden; samen met haar teamleden liet ze zich die goed smaken. Hoeveel jaren Marijke als recreant speelde was niet terug te vinden. Maar zeker ruim 15 jaar maakte ze deel uit van de recreantengroep. Ondanks een blessure, kwam ze toch weer terug. Met de afloop van dit seizoen is het voor Marijke welletjes. Leuke bijkomstighied is dat haar dochter Paulien komend seizoen het stokje van haar overneemt en als recreant de traditie van de familie Schoolen voort gaat zetten.