Zaaldiensten

ZAALDIENSTEN
Voor de zaterdag en zondag moet er een aantal keren per jaar zaaldienst worden gedraaid. Dit houdt in dat onze vereniging die middag de controle van pasjes en speeltijden moet verzorgen. Doordat steeds meer jongere jeugd ook op zaterdag werkt zijn die niet zonder meer op die middagen in te zetten. Daarom zullen alle leden voor deze werkzaamheden - afhankelijk van het aantal toegewezen zaaldiensten - enkele keren worden ingedeeld. Leden die ook al extra tijd voor de afdeling handbal vrijmaken als scheidsrechter/coach/trainer worden minder of niet ingedeeld!
De indeling van de zaaldiensten wordt dit seizoen gecoördineerd door Francien Oude Nijeweme. De indeling en aanwijzingen voor de zaaldiensten staan vermeld op de website onder Nieuws - Clubnieuws - Zaaldienst.

Daarnaast staat het iedere donderdagavond opgeprikt op het bord in de sporthal. Bij verhindering moet men ZELF voor een vervanger(-ster) zorgen! Het is onmogelijk om eventuele afzeggingen en wijzigingen door de verantwoordelijke persoon van het bestuur te laten bijhouden!

Voor het wedstrijdtafeladministratieformulier klik hier

Voor de wedstrijdtafelinstructie klik hier