Komende zondag SUPER SUNDAY in 't Mossink: 3 belangrijke duels!nteg

Ook koploper Lettele gaat tegen dames 1 ten onder

Vorige week zondag wonnen de Holtense handbaldames verrassend in Twello van koploper Voorwaarts. Afgelopen zondag kwam medekoploper Lettele 2 in sporthal ’t Mossink op bezoek. Hoewel Holten nog op een degradatieplek stond, was men van plan ook deze zondag te stunten. De beide coaches Esther Klein Swormink en Margot ter Schure hadden de Holtense dames goed voorbereid op dit treffen. Holten begon furieus en nam meteen een 2-0 voorsprong door doelpunten van de uitblinkende Gitta Bekkernens.  Langzamerhand kwam Lettele beter in de wedstrijd en bracht de achterstand terug tot 6-5. Verdedigend deed Holten het met in het doel Michelle Klingeman uitstekend. Voordat het rustsignaal klonk, had Holten toch weer een fraaie voorsprong van 12-8. Meteen na rust scoorde de prima spelende Julia Hanevelt fraai vanaf de cirkel. In de 2e voltrok zich een leuke en prima wedstrijd, waarbij o.a. genoten kon worden van snelle fast breaks van Anita Bieleman en een mooi doelpunt van Anke Wibbelink vanuit de hoek. De winst was bijna binnen toen bij de stand 21-18 keepster Michelle Klingeman 5 minuten voor tijd twee goede reddingen verrichtte. Onder toeziend oog van wedstrijdsponsor installatiebedrijf van Zon speelde Holten de wedstrijd vakkundig uit en bepaalde Marieke Haverslag de eindstand op 25-19. Het publiek bedankte het prima spelende Holtense team met een luid applaus. Door deze overwinning verlaat Holten de degradatieplekken. Scores Holten: Gitta Bekkernens en Julia Hanevelt beiden 6, Femke Haverslag 5, Anita Bieleman 3, Lieke Ebrecht 2, Marieke Haverslag, Anke Wibbelink en Aniek Wissink allen 1. Komende zondag 20 januari om 12:30 uur speelt Holten in sporthal ’t Mossink in Holten tegen Broekland 3.

Math Willems bedankt voor de foto's. Meer foto's op facebook HV Holten en facebook Foto's Holten.

Zondag 20 januari o.a. 12:30 uur Holten 1 - Broekland 3

Afgelopen zondagmorgen zorgde dames 1 voor een geweldige stunt  door weer van een koploper te winnen. De overwinning tegen Lettele 2 was zeker verdiend.

Komende zondagmiddag spelen ze tegen Broekland 3, dat in 1 plaats lager staat dan Holten. Met de juiste instelling moet het ook weer mogelijk zijn om 2 punten te pakken.

Wedstrijd(bal)sponsor is Tastoe

Pupil van de week is Sophie Wansink

Gratis toegang!

Om 10:00 uur speelt onze A1 jeugd tegen CVO A1.  Dit is een topper in deze klasse!

Holten staat bovenaan en heeft 22 punten uit 12 wedstrijden en CVO 20 punten uit 11 wedstrijden.

Om 11:10 uur speelt dames 2 tegen Schalkhaar 2. Holten staat op de 7e plaats en Schalkhaar op de 5e plaats.

Komt allen om genoemde wedstrijden in sporthal 't Mossink te bekijken en de dames aan te moedigen!

P.S.  Voor de wedstrijd van dames 1 is er zoals gebruikelijk weer een lotenverkoop door en ten behoeve van de jeugd van onze vereniging. Er zijn weer mooie en vooral smakelijke prijzen te winnen!

Pupil van de Week 13 januari 2019

Vragenformulier pupil van de week bij de wedstrijd tegen Dalfsen 3

Wat is je naam? Sofie Visser

Wat is je leeftijd? 6 jaar

Wanneer ben je jarig? 20 februari

Op welke school en in welke groep zit je? Holterenk groep 4

Wat wil je later worden? juffrouw

In welk team speel je bij HV Holten? F1

Wanneer ben je begonnen met handbal? mei 2017

Wat vind je leuk aan handbal? In het doel gooien

Heb je een favoriete positie? Cirkelspeelster

Wat is je favoriete handbalspeelster (of andere sporter)?  Geen idee

Wat is je favoriete eten? poffertjes

Gaat dames 1 van HV Holten vandaag winnen? Ja, 23-22

Tags:

Wij zoeken enthousiaste nieuwe handballertjes!

Op donderdag 10 januari van 16.00 tot 17.00 uur kun je je kind mee laten trainen om eens te kijken of handbal iets voor hem of haar is. Deze training is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar.

Oudere kinderen zijn natuurlijk ook welkom. Neem even contact op voor trainingstijden van andere leeftijdsgroepen.

Voor aanmelding of nadere inlichtingen? Stuur een mail naar ledenadm@hvholten.nl

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, sportende mensen en basketbalveld

Tags: