Laatste nieuws

 

  A1  overklast in 2e helft A1 van Zwolle uitslag 32-11

Goede start dames 1 levert geen overwinning op

Afgelopen zondag speelden de handbaldames van Holten in en tegen Heeten. Na tien minuten had Holten nog een 3-2 voorsprong door doelpunten van Marieke Haverslag, Femke Haverslag en Julia Hanevelt. Daarna keerde het tij. Enkele doeltreffende break outs van Heeten 2 kwam Holten te staan op een ruime achterstand (9-4). Hierna kwam na langdurige afwezigheid Lieke Ebrecht in het veld. Door haar inbreng werd het veldspel van Holten sneller. In haar eerste wedstrijd van dit seizoen scoorde zij ook meteen fraai. Vlak voor rust had Holten pech doordat de bal via de binnenkant van de paal er niet in ging en de hierop volgende counter wel door Heeten werd verzilverd. De ruststand werd dan ook bepaald op 11-6 in het voordeel van Heeten. Meteen in de tweede helft bracht Holten de achterstand terug tot 13-10 mede door een doeltreffende actie van Meike Veldmaat en benutte strafworpen door Femke Haverslag. Halverwege de tweede helft had Heeten  weer een geruststellende voorsprong van 18-11. Vlak voor tijd moest Julia Hanevelt met een enkelblessure het veld verlaten. Heeten speelde hierna de wedstrijd rustig uit en won uiteindelijk met 23-16.

Doelpunten: Femke Haverslag 6, Julia Hanevelt 3, Gitta Bekkernens 2, Marieke Haverslag 2, Lieke Ebrecht , Meike Veldmaat, Anke Wibbelink allen 1. Komende zondag 18 november om 11:00 uur spelen de dames van Holten thuis  in sporthal ’t Mossink tegen Nieuw Heeten 2.

 

 

Zondagmorgen 18 november 11:00 u Holten 1 - Nieuw Heeten 2

Komende zondagmorgen speelt ons dames 1 team  een thuiswedstrijd tegen Nieuw Heeten 2

Aanvang wedstrijd in sporthal 't Mossink in Holten is 11:00 uur.

Wedstrijd(bal)sponsor is deze morgen Palazzo.

Pupil van de week is Maud Gritter.

Komt allen om de dames bij de 2e  thuiswedstrijd van dit seizoen aan te moedigen!

Gratis toegang!

 

Wedstrijdsponsoren 2018-2019

De sponsorcommissie is er dit seizoen wederom in geslaagd om voor elke thuiswedstrijd van Dames 1 een wedstrijd(bal)sponsor te vinden.

Wij willen alle bedrijven/ondernemers bedanken voor hun toezegging! Wilt u meer weten over het desbetreffende bedrijf: klik dan op hun logo en u komt op hun website!

De volgende bedrijven treden dit seizoen op als wedstrijdsponsor bij een thuiswedstrijd van Dames 1:

 

Datum Tegenstander Wedstrijdsponsor  
30 september Voorwaarts 3 Bdesign Computershop
18 november Nieuw Heeten 2 Palazzo
 
2 december SDOL 2 uit Luttenberg

Dutch Greenroof

Rolph Markvoort

8 december Dalfsen 3 Feel Well by Hetty
13 januari Lettele 2 Van Zon  
20  januari Broekland 3 Tastoe
27 januari  CVO 2 uit Vaassen

Klussenbedrijf Buschers

 
9 februari Heeten 2 Feem-US
10 maart ABS 2  Triffitt  
7 april  Wesepe 2  COOP Leon Haanstra  
     

 

Pagina's